tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post2471102521853339079..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Jjapaguri peuran sisäfileestä - korealainen "perinneruoka"sauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-1713524733635144722022-06-21T23:09:28.743+03:002022-06-21T23:09:28.743+03:0020 vuotta sitten duunikeikalla Lontoossa korealais...20 vuotta sitten duunikeikalla Lontoossa korealaisessa ravintolassa söin jotain "todella hyvää nuudelihässäkkää lihan kera". Unohdin sen olemassaolon kunnes näin leffan Parasite ja siinähän se oli, hyvinkin tutun näköinen nuudekihässäkkä, nimikin mainittuna. Ja eikun kauppaan hankkimaan tarvikkeet, joskin muutin ohjetta siten että aitoa mustapapukastiketta jauheen sijasta. Ja että tuli hywwäää, teinit kärttää joka toinen viikko "zapakuuria". Vaihtelun vuoksi joskus kanaan tai loheenkin tehtynä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-20730356500109099102020-03-15T20:58:24.553+02:002020-03-15T20:58:24.553+02:00Nanna, nyt taitaa joutua vähän aikaa odottaa leffa...Nanna, nyt taitaa joutua vähän aikaa odottaa leffan näkemistä, mutta mikäs kiire tässä...<br /><br />Ulla, eiköhän noita nuudeleita sieltäkin jostain löydy. Söin ylijääneet nuudelit etäpäivän lounaana ilman lihaa, hyvin meni niinkin.<br />sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-64552470762768006652020-03-12T13:28:56.212+02:002020-03-12T13:28:56.212+02:00Tätä täytyy kyllä kokeilla, jahka saa oikeat nuude...Tätä täytyy kyllä kokeilla, jahka saa oikeat nuudelit käsiin. Peuraakin on meille sopivasti tulossa miehen kollegalta.Ullahttps://www.blogger.com/profile/05036184625126150774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-76579231479881895282020-03-11T10:57:52.715+02:002020-03-11T10:57:52.715+02:00Sanoitpa ihanasti tuosta innostumisesta. Tässä kun...Sanoitpa ihanasti tuosta innostumisesta. Tässä kun alkaa olla näitä kilometrejä takana niin bloggaajana kuin muutenkin, niin innostumiskynnys on selvästi noussut.<br /><br />Mutta miten ihana se fiilis onkaan kun se pätkähtää päälle. Innostunut malttamattomuus kun haluaisi heti päästä testaamaan uutta raaka-ainetta, reseptia tai tekniikkaa. Ja päälle vielä se bloggaajan bonus, että minä pääsen kertomaan tästä ja jakamaan tämän ilon muiden kanssa.<br /><br />Ihana kun innostuit yhtä lailla kun minäkin! <3 ... ja sullahan oli vielä elokuvakin edessä!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.com