tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post145566439747444657..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Porter-suklaakakkusauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-52105419435975049092012-11-18T08:12:05.693+02:002012-11-18T08:12:05.693+02:00Minun tulee käytettyä porteria aika usein ruuissa,...Minun tulee käytettyä porteria aika usein ruuissa, lähinnä lihapadoissa ja kastikkeissa juuri sen hyvän maun takia. Mutta suklaan kanssa se sopii erittäin hyvin, tuntuu että sen "suklainen" maku korostuu entisestään suklaan kanssa. Mutta jos teet tämän, niin kostutuksen kanssa kannattaa olla tarkkana, minulla ainakaan ei mennyt koko määrää kostutuslientä, ja silti kakku meinasi uida.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-61771875899363619412012-11-17T21:56:04.618+02:002012-11-17T21:56:04.618+02:00Luin tämän postauksen jo aiemmin, mutta en saanut ...Luin tämän postauksen jo aiemmin, mutta en saanut kommentoitua :) Nyt palaan asiaan, ja sanon, että kiinnostavaa tuo oluen käyttö kaakussa. Täytyy varmaan laittaa tämä ohje kirjanmerkkeihin, niin tulisi tehtyäkin. Muuten unohdan koko homman eli olutkokeilun leivonnassa. Ruuassakin tulee käytettyä harvoin, jossain pataruuassa kuten merimiespihvissä kyllä.Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.com